Welkom bij Mascha
Wie is Mascha
samenwerking
TCG
Tui Na
Oncologie
Cosmetische acupunct
Kinderacupunctuur
Rouw- stervensbgl
Dorn therapie
Do-In Yoga
Praktijkruimte
Interessante links
Contact
Gastenboek
Huisbezoeken
Tarief
Privacy polis
Sitemap
Nieuwsbrief

                                  Do-In Yoga

 

 

 Do-In Yoga,

 

 

Een passie, bewegingsvorm, ontspanning die mij geraakt heeft en heeft helpen helen na mijn hartstilstand. Sterk verbonden aan de Chinese Geneeswijze. De vijf elementen. 
Yin en Yang, vrouwelijk en mannelijk, maan en zon, aarde en hemel.
Tijdens de Do-In yoga ben je met rekkingen en strekkingen bezig van het lichaam. Hierin komen de meridianen samen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van acupressuur punten. Deze acupunctuur punten kunnen gemasseerd worden. Samen met ademhalingsoefeningen ben je bezig met het versterken en leniger maken van je lichaam en Geest. Lenig hoef je niet te zijn. Het gaat om met respect om gaan met jouw lichaam. Het luisteren wat jouw lichaam zegt en het omgaan met grenzen voor jou. Dit gaat gepaard met de ademhaling. Op het moment dat je met een uitademing ruimte maakt voor ontspanning komt die ruimte er ook. Daar waar je met je aandacht naar toe gaat, stroomt ook de energie naar toe.

Het is een fijne ontspanning, geeft inzicht in jouw systeem, helpt voor lichamelijke, geestelijke en emotionele problemen. Laat je hart openen en je buik spreken. Maakt je fit en sterker, flexibel. Laat je beter slapen. Kortom een heerlijke bezigheid.

 

Vanaf 24 september 2019 start de Do-In yoga in s'Gravendeel bij Bliss

Mogelijke nieuwe data en tijden worden hier vermeld en op de facebook pagine en instagram account.

Zie de nieuwsbrief

Praktijk Hart en Ziel | info@praktijkhartenziel.nl 06-31996522